torsdag 18 februari 2016

Veckobrev v. 7

Hej!
I dag är sista skoldagen innan sportlovet eftersom i morgon fredag är en studiedag. Med snön som kom inatt ser ju faktiskt vädret lovande ut för lite vinteraktiviteter.

Vi hade en härlig vinterdag på Sjöaremossen i tisdags med strålande sol och många glade barn, föräldrar och pedagoger som åkte skridskor och hade kul tillsammans.

Under veckan har vi avslutat arbetet med syskonreligionerna och eleverna har redovisat sina arbeten med väggplanscherna. Många bra arbeten blev det med intressant fakta. I NO fortsätter vi lära oss om hur kroppen fungerar och idag handlade det om tänderna. I svenska har vi tränat på argumenterande texter och läst och skrivit insändare.samtalen kom det upp

Alla som önskade utvecklingssamtal och bokade en tid har nu haft sina samtal. På samtalen kom det upp frågor om hur vi jobbar med läsförståelse. Just nu använder vi materialet "En läsande klass" av Martin Widmark en hel del. Är man intresserad kan man gå in på www.enlasandeklass.se

Vi har  fortfarande en del elever som glömmer göra sina läxor och kan behöva påminnelse från er föräldrar. Nästa vecka när det är lov tar vi paus från läxor.


Vi önskar alla elever ett skönt och kul sportlov!

/Eva och Marie



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar