torsdag 10 april 2014

Veckobrev för vecka 17

Så var vi framme vis påsklovet! Vart tog mars vägen? Äntligen är vi klara med de nationella proven. Det som händer nu är att ett antal lärare på skolan kommer sitta en heldag och rätta tillsammans för att bedömningen ska bli så rättvis och objektiv som möjligt. Om jag känner att det behövs kommer jag att kontakta några för att ha ett extra utvecklingssamtal, där vi kan diskutera hur det gått. Men annars pratar vi igenom resultatet när vi ses på utvecklingssamtal i början på fyran.
När vi sågs på föräldramötet i höstas var det några som tog på sig att ordna någon våraktivitet för klassen, men eftersom det var ett tag sen kan jag meddela att det var föräldrarna till Selma, Klara, Adam, Noel B, Wilma, Agnes, Henrik och Nicolaij.
Påminner om att skolan har Öppet hus tisdag 29/4 kl. 17-19 (inbjudan ligger på skolans hemsida).

Veckan efter lovet...
Måndag
Annandag påsk och alla är lediga.

Tisdag
Vi kommer fira att vi är klara med de nationella proven, men hur vi ska fira blir en överraskning för barnen.
Ta med läsprotokollet till skolan.

Onsdag
Idrott.

Torsdag
Klassen får besök av en hörselpedagog som ska berätta lite om hur man skyddar sin hörsel bl.a.

Fredag
Idag får klassen besök av vår kock som heter Cecilia med anledning av att det slängs så mycket mat här i skolan. I onsdags då det var påskbuffe slängdes 16 kg, vilket motsvarar 1066 stycken köttbullar. Inte bra! Prata gärna med era barn om detta hemma, för det finns många som slänger alldeles för mycket.

Hoppas alla får en riktigt bra påsk!
Mvh Sofie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar