tisdag 20 maj 2014

Nästa läsår...

Hej alla föräldrar (och barn såklart!)
Vi förstår att många av er är intresserade av att veta hur det kommer att bli för klassen nästa läsår, så därför kommer här lite information om det som vi vet i dagsläget.
Sofie kommer att fortsätta i klassen med svenska, engelska och SO. Hon kommer att släppa NO eftersom hon inte är behörig längre än till och med åk. 3. Då vi vill att klassen ska undvika att ha allt för många olika lärare kommer Monica inte att fortsätta ha matten nästa läsår, utan de kommer istället ha en lärare i både matte, NO och idrott. Monica kommer istället att ha mycket tid och många ämnen i nästa läsårs trea. Vem denna matte/NO/idrottslärare blir vet vi inte i dagsläget, men vi är mitt upp i anställningsintervjuer och kommer informera er så snart det blir klart.
Det är ett stort pussel att få ihop det på bästa sätt för alla klasser och i dagsläget är det en hel del på skolan som inte är klart. Därför vill jag poängtera att detta är vad vi vet i dagsläget. Men som sagt så återkommer vi med mer info när allt är helt klart.

Mvh Sofie och Monica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar