fredag 18 december 2015

Veckobrev v 52

Hej!
Höstterminen är påväg mot sitt slut och vi håller på att avluta våra arbeten i de olika ämnena. I måndags var Englas mamma Sandra på uppskattat besök i klassen och berättade om sitt jobb med ekonomi. Det passade bra i vårt arbetsområde i SO om pengar och arbete. Stort tack Sandra!
I NO har vi avslutat kemin med ett litet test på det vi jobbat med. Efter lovet fortsätter vi med kemi i vardagen och samhället, maten och näringsämnenas betydelse för kroppen.

I tisdags hade hela B-spåret F-5 en pysseldag med olika aktiviteter med julanknytning. 5B gjorde de olika stationerna tillsammans med sina fadderbarn och tog sin uppgift som faddrar på stort allvar och var väldigt hjälpsamma. Det blev en mysig dag!

Nästa termin får vi tyvärr inte ha kvar vår resurs Britta-Lena. Elever och personal tycker det är väldigt synd för hon har varit till stor hjälp de lektioner hon varit i klassen. Britta-Lena hälsar att hon kommer att sakna alla!

Vi påminner om att det i år är vanliga skoltider och busstider som gäller på terminens sista dag, tisdag 22/12. Vårterminen börjar fredag den 8/1.

Händer vecka 52:

mån: Vanliga lektioner.

tis: Julavslutning med klassen och julkonsert i idrottshallen. Ingen idrott. Skoldagen slutar 14:35 och bussarna går som vanligt.

ons: Jullov!

En riktigt GOD JUL och ett skönt jullov önskar vi er alla!

/Eva och Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar