fredag 11 december 2015

Veckobrev vecka 51

Hej!
Stort tack till er föräldrar som ordnade klassfest för 5B i fredags! Vi hörde att nästan alla elever kunde komma trots att det var lite kort varsel och att det hade varit lyckat.

I veckan har det varit några aktiviteter med anknytning till julen. På torsdagen bakade vi pepparkakor och gjorde kola (den blev perfekt!) som vi ska ha på avslutningsdagen den 22/12. Den dagen är det vanliga skoltider som gäller och bussarna går som vanligt. På fredagen var det dags att titta på luciafirande i kyrkan av elever från åk 2 och 8. Det var väldigt stämningsfullt med vacker musik och sång av duktiga elever.

Marie-Louise meddelar att hon nu lägger in alla engelskaläxor på Showbie. Påminn gärna era barn att de ska gå in där för att se vad läxan är till onsdag. En del glömmer det.

Många klasser på skolan har nu problem med löss. Vi har inte hört något från vår klass men ni kan väl vara lite extra uppmärksamma och gärna luskamma. Det är jättebra om ni meddelar oss om någon elev har löss, så kan vi uppmana här på bloggen till en samtidig aktion så vi förhindrar spridning.

Händer vecka 51: 

mån: Englas mamma Sandra hälsar på och pratar om ekonomi som anknyter till det vi läst i samhällskunskap.

tis: Vi julpysslar tillsammans i B-spåret på förmiddagen. Idrott som vanligt efter lunch.


ons: Läxa engelska. Den ligger på Showbie.

tors: Kemitest (träna i er "kemibok" som ni gjort på showbie,  anteckningarna ni gjort i NO-häftet och titta på lösbladen som ni lagt i det häftet).

fre: Idrott

Ha en skön 3:e advent!

/Eva och Marie




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar