onsdag 7 januari 2015

Välkomna tillbaka! Veckobrev för vecka 2 och 3.

Så drar vårterminen igång imorgon! Vad fort ett lov kan gå! Vi hoppas att alla haft en skön ledighet och vilat mycket, ätit gott och hittat på en massa skoj.
Vi kommer i stort sett att följa ordinarie schema direkt, men vi hoppar över idrotten på morgonen, så ingen behöver packa ner gympakläder första dagen. Det blir inte heller några läxor denna eller nästa vecka. Vi skriver och informerar om läxorna här på bloggen när det blir dags för sådana.
Tyvärr kommer Marie-Louise att vara sjukskriven under januari vilket innebär att klassen kommer ha en vikarie som heter Judy på engelska-lektionerna de närmaste veckorna.
För övrigt kommer vi under de första veckorna på matten bl.a. att öva på att mäta och räkna ut area och sen blir det ett litet test på det som klassen jobbat med under höstterminen innan vi jobbar vidare. På svenskan ska vi läsa klart "Drakskeppet" och även här göra lite test för att kolla av hur läsförståelsen utvecklats. Resultaten av dessa tester kommer vi sedan att titta på tillsammans när vi ses på utvecklingssamtal. Inom kort skickar vi hem lappar med tider att välja på så håll utkik i barnens väskor.

Vecka 3...

Måndag
Idrott. Se till att packa ner gympaskor för utan det är risken stor för skador!
Vi går till biblioteket.

Torsdag
Idrott.

Vi ses imorgon!
Mvh Sofie och Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar