fredag 22 januari 2016

Veckobrev vecka 3


Hej!

Denna kalla vintervecka har bjudit på kul utelek i snön på rasten för många elever, men också en del konflikter kring snöbollskastning och pulkaåkning för oss lärare att hantera. Men mest har det förstås varit kul! Imponerande att nästan alla elever i 5b fortfarande glatt klär på sig termobyxor när de går ut på rast, men så klart också en och annan som haft alldeles för lite kläder på sig och haft svårt att vara med och leka för att de blir våta och fryser.

Terminens utvecklingssamtal kommer för åk. 5 - 9 att ske under fyra kvällar, med start den 1/2, där ni föräldrar har möjlighet att boka upp ett samtal med den eller de lärare ni önskar träffa. Gå in på länken nedan och boka tid!

https://docs.google.com/document/d/141A35DAw-1SwSVpBjnsUpfIp2IO-_67E8qTgywMO6kY/edit

På tisdagens svenskalektion läste klassen högt för sina fadderbarn i f-klassen. Bra lästräning för våra 5:or och språkutvecklande och inspirerande för f-barnen. Dessutom mysigt och kul tycker de allra flesta! Det blev också lite tid över för stora och små att spela spel tillsammans. Bifogar några bilder från dagen och några från en vintrig skolgård.

Händer vecka 4:

mån:

tis: Idrott

ons: Engelskaläxa till idag. Ligger på Showbie.

tors:

fre: Idrott. Matteläxa till i dag. Elevspel.










Trevlig helg önskar, Eva och Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar