fredag 29 januari 2016

Veckobrev vecka 4

Hej!

Snön försvann fort från skolgården och nu är den istället full av vatten. Det kan vara bra att ha extra sockar i väskan.

Det har varit en hel del elever sjuka denna veckan då det börjat gå förkylningar med feber och  halsont. Elever som varit sjuka eller lediga bör kolla med sina lärare eller kompisar vad man missat och försöka ta igen det.

Det finns fortfarande möjlighet att boka tid för utvecklingssamtal. Vill ni ha information om engelska bokar ni samtal med Marie-Louise, Matte/NO - Eva, Sv/SO - Marie. Det går så klart att boka in en tid hos alla tre om ni önskar. Tiden hos varje lärare är 15 min. Gå in på länken nedan om ni vill boka.

https://docs.google.com/document/d/141A35DAw-1SwSVpBjnsUpfIp2IO-_67E8qTgywMO6kY/edit

Marie-Louise ber er att påminna era barn om engelskaläxan. Den ligger nu alltid på Showbie med tydliga instruktioner. Text och glosor ligger också där så man kan göra läxan även om man inte har boken hemma. Titta gärna tillsammans med ditt barn! 

I matten håller vi på med omkrets och area och eleverna tycker att det är lite krångligt. Här är en länk som ni kan titta på tillsammans och diskutera eventuella oklarheter.
Läxan till fredag lägger Eva ut på elevspel på måndag och den ska vara inne på fredag. Denna gången blir det multiplikationsträning!!
https://youtu.be/GifNIOrcd1o

Trevlig helg!
/Eva och Marie

Händer vecka 5:

mån:

tis: Idrott

ons: Engelskaläxa. Ligger på Showbie

tors: Svenskaläxa. Ligger på Showbie

fre: Idrott. Matteläxa till idag. Elevspel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar