fredag 28 mars 2014

Veckobrev för vecka 14

Det är tufft med nationella prov ska ni veta, både för barn och lärare! Men oj vad vi är imponerade av hur bra era barn kämpar. I tisdags fick de läsa en text och svara på frågor och i torsdags skrev de berättelser på temat "Ett äventyr i naturen". De har också gjort två matte-delar och några har fått sitta med mig och läsa högt och ha ett textsamtal. Idag (fredag) har vi tagit en paus från proven och istället pratat om vad olika djur heter på engelska. Vi har också tittat på en film och börjat prata om hur vi kan underlätta för vår jord genom att tänka på vilken mat vi handlar/äter. Vi har också bytt platser i klassrummet och haft klassråd.
Glöm inte lämna in lappen angående majblommeförsäljning om ni tillåter att ert barn säljer. Tisdag den 8 april börjar vi dela ut årets majblommor.
Fredag den 4 april kommer vi att åka in till stan för att gå på skolbio. Vi ska se filmen "Eskil och Trinidad". För att vi ska ha möjlighet att gå på skolbio skulle vi önska att alla barn tog med sig 15 kr till skolan under nästa vecka.

Nästa vecka...

Måndag
Läsläxan ska lämnas in.
Från nu kommer barnen ha i läxa att läsa 10-15 minuter fem gånger/vecka. Bok och läsprotokoll som ni ska fylla i kommer skickas hem denna dag.
Biblioteket.

Onsdag
Idrott.

Fredag
Vi åker på skolbio på förmiddagen.

Ha en bra helg!
Mvh Sofie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar