fredag 15 augusti 2014

Välkomna till ett nytt läsår!

Efter en varm och solig sommar hoppas vi att alla känner sig utvilade och pigga, och redo för ett nytt läsår. Ska bli kul att få träffa alla härliga barn igen! Förutom att klassen i år så klart heter 4B och att en del lärare är nya, så är det mesta sig likt. Vi har samma kapprum och klassrum som förra läsåret.
Om vi börjar med information om lärare detta läsår så kommer Sofie Bengtsson att fortsätta vara klasslärare, men i år tillsammans med Eva Martinsson som är ny här på skolan. Sofie kommer arbeta 75 % och vara ledig på onsdagar. Eva kommer arbeta 80 % och vara ledig på fredagar. Så här kommer det se ut för övrigt:
Sofie Bengtsson: svenska, SO och elevens val
Eva Martinsson: matte, NO och idrott
Marie-Louise Bartholdsson: engelska
Anna-Lena Persson: bild
Sandra Jansson: musik
Patrik Ljungberg: trä- och metallslöjd
Annelie Ferm: syslöjd
Idrotten ligger i år på måndagar och torsdagar. I år blir det ingen "torrgympa" utan två "riktiga" idrottspass med ombyte och dusch. Vi kommer att skicka hem ett schema inom kort. Ni kommer också få hem en klasslista där ni kollar så att alla uppgifter stämmer. Skulle det inte göra det kan ni bara fylla i ändringen och skicka tillbaka till oss.

Alla barn kommer även i år att ha en namnad plastficka som vi kan använda för att skicka information till varandra. Vi kommer att samla in och kolla igenom plastfickorna på morgonen och sen får barnen med sig dem hem på eftermiddagen.

Precis som tidigare kommer vi här på klassbloggen att lägga ut ett veckobrev varje fredag och informera om andra viktiga saker som händer i skolan.

Den 8 september kl 17.30-19.00 kommer vi att ha ett föräldramöte, men vi skickar ut en separat inbjudan om detta inom kort.

Har ni några frågor eller funderingar så hör av er!

Telefonnummer till 3-6 arbetslag: 82866
Mailadresser:
sofie.bengtsson@varberg.se
eva.martinsson@varberg.se

Med vänlig hälsning Sofie och Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar