onsdag 13 maj 2015

Veckobrev för vecka 21

Skolavslutningen i kyrkan för oss i B-spåret blir i år kl. 12.30-13.30. Vi samlas i klassrummet kl. 12.00 och går sen ner till kyrkan vid 12.15.
På skolans hemsida ligger mer information ang. skolavslutningen från våra rektorer.

Torsdag den 21/5 kommer klassen att ha friluftsdag. Vi åker buss in till Håstens simhall för att kolla av simkunnigheten/bada och ha lite andra trevliga aktiviteter i skogen som ligger runt omkring. Vi åker kl 9.00 och kommer hem 14.30. Vi får med oss pastasallad från skolköket, men dricka vill vi att alla tar med sig själva. Om man vill får man gärna ta med frukt/fika. Det kan vara bra att ha något att sitta på och alla barn ska vara ombytta och ha på sig "träningskläder efter väder" när de kommer på morgonen. Självklart behövs också badkläder och handduk.

Fredag den 22/5 får vi besök av Jennie Fagerström som är projektledare/landskapsarkitekt på hamn- och gatuförvaltningen. Hon ska informera oss lite mer om hur vi i 4B ska få vara med och påverka angående torgförnyelsen. På torsdag veckan därpå (28/5) åker vi sen in till stan på förmiddagen, för att fortsätta dialogen inne på torget. Mer info om detaljer i nästa veckobrev.

Förvarning!
Måndag 1 juni är en studiedag och alla elever är lediga.

Bra att veta vecka 21...

Måndag
Idrott.

Tisdag
Ny läsläxa (läsårets sista!) skickas hem. Denna ska som vanligt tas med till måndag (25/5).
Engelska-läxan ska vara klar. Träna på uppgiften på sid 59, I`ll eat….
Träna på Focusrutan sid 59.
Välj en av texterna, ett av djuren,  på sid 60-61. Träna på att läsa texten på engelska och lär dig så många glosor till just ditt djur. Glosor sidan 86, Animals over there.

Torsdag
Friluftsdag hela dagen. Se info ovan.

Hoppas alla får en skön långhelg!
Mvh Sofie och Eva



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar