fredag 29 maj 2015

Veckobrev för vecka 23

Nu är det inte långt kvar till den där härliga skolavslutningen! Men ännu har vi lite som måste bli färdigt, så vi kämpar på lite till.

I veckan som gått har vi haft mycket prat om lekregler. Hur gör man om alla inte vill ha samma regler i leken? Barnen kom med många olika förslag och just i det aktuella fallet beslutade vi att rösta om vilka regler som skulle gälla. I torsdags var det någon som hittade en rugbyboll och då fick vi prata mycket om vilka regler man måste ha om en sådan lek ska funka utan att någon skadar sig eller blir osams. Vi har sagt för att vi gör ett försök, men att vi vuxna kommer hålla extra koll och stoppa rugby-spelet om det blir för "stökigt".

Ni går väl in och kollar inlägget här i bloggen om vår medverkan i projektet kring torgförnyelsen! Det blev en riktigt bra förmiddag. Barnen hade så mycket kloka tankar och det var härligt att höra dem resonera och förklara. Vi fick mycket beröm av de båda landskapsarkitekterna Maja och Jennie. De kommer att skicka oss någon form av sammanställning av det som barnen bidrog med, och det ska jag försöka lägga ut här på bloggen så att ni får se.

Vecka 23

Måndag
Studiedag, alla barn lediga.

Torsdag
Uteidrott. Packa ner uteskor och kläder efter väder.

Inga läxor till nästa vecka!

Ha en skön helg!
Mvh Sofie och Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar