fredag 25 oktober 2013

Veckobrev för vecka 45


I veckan som gått har vi bl.a. gjort experiment som lär oss mer om luftens egenskaper.  Vi har också hunnit med att läsa kapitel 3 och 4 i vår bok ”Långa resan till Amerika” och svarat på många kluriga frågor och lärt oss en några nya svåra ord.  I torsdags när det var FN-dagen tittade vi på en film där vi fick lära oss mer om FN och Barnkonventionerna. Vi hade också klassråd och pratade om vad klasspengarna skulle kunna användas till. Idag har vi läst en faktatext om Halloween och tillverkat ruskiga skelett.

I veckan hade vi en oförberedd brandövning. Klassen skötte sig utmärkt och har full koll på vad de ska göra ifall börjar brinna.

Vi har fått en inbjudan om att vara med i HK Varbergs handbollsturnering för skolklasser. Gruppspelet sker lör den 16 nov och slutspelet lör den 7 dec. Om det finns någon handbollsintresserad förälder som skulle vilja vara ledare för klassen i denna turnering så kan ni höra av er till mig så kan jag kolla om det finns nåt intresse hos barnen och i så fall anmäla klassen.

Saker som kan vara bra att komma ihåg till vecka 45…

Måndag
Hela klassen går till bibblan så skicka med böcker som ska lämnas tillbaka.

Tisdag
Läsläxan tas med till skolan.

Onsdag
Idrott.

Ha nu ett riktigt skönt höstlov!
Mvh Sofie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar